Reviews

Review Wereldkaarten.nl + win een wereldkaart t.w.v. 95 euro!

Voor reizigers zoals ik zijn wereldkaarten een must-have in huis. Van wereldbollen tot aan oude KLM posters tot aan nieuwere wereldkaarten: als ik er maar fijn naar kan staren. Zo heb ik al mijmerend de Mongolische steppe doorkruist te paard, zag ik het Noorderlicht in Lapland, bewonderde ik pinguïns op Antarctica, danste ik de salsa in Colombia en woonde ik in een busje in Australië. Stuk voor stuk bucketlist dromen die om de beurt uit mogen komen. Onlangs mocht ik een bijzonder mooie wereldkaart ontvangen van wereldkaarten.nl en het leuke is dat ik er ook een exemplaar weg mag geven! Wil je deze wereldkaart winnen? Lees dan snel verder.

Review Wereldkaarten.nl & canvascompany.nl

Op de website van wereldkaarten.nl vind je wereldkaarten in allerlei vormen. Naast wereldkaarten vind je er ook gadgets die ideaal zijn om kado te doen aan je vrienden met een reizigershart. Het bedrijf biedt wereldkaarten aan in alle soorten en maten. De kaarten zijn er te bestellen op een poster, hout, aluminium, plexiglas en zelf als een prikbord. De ontwerpen verschillen ontzettend waardoor er voor elke woonkamer wel een geschikt exemplaar tussen zit. Bijzonder leuk zijn ook de stadskaarten die je er kunt bestellen van je favoriete stad. Het bestelproces is erg vlot. Je kiest een kaart en het materiaal, je vult je gegevens in en een paar dagen laten ligt je bestelling in de bus. Ideaal! Geen wereldkaart nodig maar wil je wel graag je favoriete reisfoto in je woonkamer hebben hangen? Via zusterbedrijf canvascompany.nl bestel je handig en snel een canvas doek. Inmiddels prijkt de wereldkaart in de vorm van een schoolkaart in mijn woonkamer en kan ik elke dag wegdromen bij fijne, onontdekte bestemmingen.

www.wereldkaarten.nl

Ook de hond is blij met mijn nieuwe aanwinst.

www.wereldkaarten.nl

Winactie

Wil je ook een mooie kaart aan je wand? In samenwerking met wereldkaarten.nl mag ik dezelfde kaart als dat ik heb ter waarde van 95 euro weggeven. Meedoen aan de winactie is heel simpel:

 1. Like Where Will She Go op Facebook.
 2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze website.
 3. Vertel mij in een comment onder deze post welk land jij het liefst eens zou willen bezoeken.

Meedoen kan tot maandag 12 november 12.00 uur. De winnaar wordt later deze dag bekend gemaakt.

www.wereldkaarten.nl

Ben je niet fan van deze maar wil je een andere mooie wereldkaart kopen? Kijk dan snel eens op de website of er iets naar je smaak bij zit!

10 thoughts on “Review Wereldkaarten.nl + win een wereldkaart t.w.v. 95 euro!

 1. Ik zou het liefst naar Argentinie / Patagonie reizen, om de vrijheid van onbewoonde landschappen te ervaren zoals ik die ken van Australie. Weer even down to earth en realiseren hoe mooi en krachtig de natuur en de wereld is, en hoe zuinig we erop moeten zijn. Vamos! <3

 2. Hele mooie kaarten! Leuk idee ook als prikbord.
  Ik heb nog meerdere landen op mijn verlanglijstje staan, maar bovenaan staat toch wel Australië, geen idee waarom, maar ik zou daar supergraag eens heen gaan en rondreizen.
  En wat leuk dat je een win actie in je blog hebt! 👍🏼 Nu maar duimen dat ik zo’n schitterende wereldkaart win! 😜😂

 3. Ik ben helemaal gek van topografie. Uren kan ik naar kaarten staren en dromen over de mooiste bestemmingen. De bestemming die ik graag wil zien is de Machu Pichhu in Peru. Dat lijkt mij super mooi en een unieke ervaring.

 4. Dank jullie wel voor het meedoen! Heel leuk om al jullie reacties te lezen. De winnaar is geworden….Mandy Ponstijn. Mandy, gefeliciteerd en ik stuur je even een berichtje via Facebook. Veel plezier met de wereldkaart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *