Reviews

Daniel Wellington: Black Friday Campagne

Al een aantal jaren volg ik het Instagram account van Zweeds horlogemerk Daniel Wellington. Hun simplistische horloges met een minimalistische uitstraling hebben me altijd aangetrokken. Tel daar de foto’s bij op van mensen die de hele wereld over reizen met dit klokje en je hebt er een fan bij. Voor iemand die weinig tot geen spullen bezit, wilde ik akelig graag een Daniel Wellington horloge. Blij was ik dan ook toen ik een pakketje bij de post mocht ontvangen.

Classic Bracelet

Sinds kort loop ik dan ook blij rond met een horloge en bracelet van Daniel Wellington. De Classic Bracelet is een nieuwe product en sinds een aantal weken te vinden in de webshop van Daniel Wellington. De Bracelet is in vier kleuren te bestellen en een ideaal cadeau voor de feestdagen!

Het horloge

Ik blijf tegenwoordig bij de tijd met een rosé gold Durham horloge met een bruin leren bandje. Ideaal aan de horloges is dat je de bandjes kunt verwisselen. De horlogebandjes zijn te verkrijgen in allerlei mooie kleuren en materialen. Tijdens deze foto aanschouwde ik trouwens een van de mooiste zonsondergangen die ik de afgelopen weken zag in Nederland. Magisch!

Black Friday campagne

Van 21 tot en met 26 November voert Daniel Wellington een Black Friday Campagne. Dit betekent dat er tot 50% kortingen zijn wanneer je een horloge bestelt via hun webshop en tot 20% kortingen op de speciale Black Friday boxen. Daarnaast krijg je een gratis horlogebandje bij je horloge aankoop. Met de promocode WHEREWILLSHEGO krijg je nog eens 15% korting bovenop de al bestaande kortingen. Waar wacht je nog op? Bezoek nu de webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *