About

‘Crazy dancing. Deep talks. Silly talks. Big heart. Sparkling eyes. Delirious curls. Ears to lend. Wild loving dreams. Amazing adventures. Soulpod follower. Dutch passport, borderless curiosity.’

Wie ben ik?

Ik ben Sandra, de schrijfster van de verhalen die je op deze blog kunt lezen. Altijd reizende, op zoek naar inspiratie en nieuwe avonturen ergens op deze knappe aardbol. Ik deel mijn ervaringen graag met je in de vorm van mooie woorden, prachtige zinnen en poëtische teksten voorzien van visueel beeld. Geboren met een Nederlands paspoort én een grenzeloze nieuwsgierigheid naar andere culturen, landen en mensen.

Ik zet graag woorden op papier over de plaatsen die ik bezoek, inclusief de gedachten en gevoelens die daarmee gepaard gaan. Voor mij is het leven een avontuurlijke reis waarbij je zowel intern als extern een aantal kilometers af hebt te leggen. Ik geloof niet dat het een los staat van het ander en voor mij is dat het meest mooie aan reizen maken: het laat me voelen, denken, ervaren, zien en groeien als mens.

Leer mij kennen

In de natuur voel ik me in mijn element. Bergen, woestijnen, groene weides, bomen, meren, de oceaan: het zijn stuk voor stuk favorieten. In steden zoek ik graag naar bohemian hotspots zoals tweedehands winkeltjes en fijne vegetarische lunchzaakjes. Ik houd van de geur van platenzaken, dwaal graag rond in oude bibliotheken, heb een zwak voor historische voetgangerstunnels en zoek graag stille plekjes in een rumoerige stad.

Ik leef hard en met hart. Zonder af en toe te dalen zou ik niet weten hoe hoog mijn pieken zouden kunnen zijn. Ik raas graag op die manier door het leven en probeer te genieten van elk moment. Ik nodig je uit om mee te zoeken, te vinden, te dromen en te doen. Ik hoor graag waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wat je ogen doet stralen en je lijf doet laten dansen.

Landen die ik heb bezocht

Voor 2017: Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Spanje, Italië, Portugal, Zuid-AfrikaNamibië, Lesotho, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, België, Macedonië, Polen, Griekenland, Turkije en Denemarken, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, MyanmarMarokko, New York (USA), Italië, India, Londen (UK), Berlijn (Duitsland) , Gdansk (Polen), Noord Cyprus, Thailand, Maleisië, Singapore, Filipijnen, Indonesië, Australië

2017 & een deel van 2018 // Australië & Nieuw Zeeland

2018 // Antwerpen (België), Hamburg (Duitsland) 2x, Oostenrijk, Mechelen & Brussel (België), Kopenhagen (Denemarken), Bengtsfors & Stockholm (Zweden), Barcelona (Spanje), Allicante (Spanje), Tenerife (Spanje), Kaap Verdië, Brazilië en Argentinië.

2019 // Argentinië, Chili (inclusief Patagonië), Lissabon (Portugal), Berlijn en Hamburg (Duitsland), Peru.

2020 // Hamburg (Duitsland), Polen, Slowakije, Tsjechië, Wenen (Oostenrijk) en Immenstadt am Algau (Duitsland).

The Boho Guide

Ik schrijf ook artikelen voor de Boho Guide. Vind in deze guide de ultieme collectie van de meest inspirerende boho spots ter wereld om te overnachten, te eten of te genieten van de natuur, persoonlijk uitgezocht door mij en een aantal andere gypsy wanderers. Dit is de gids voor dromers, de doeners, de wilde nomaden, de vrije geesten en de liefhebbers van een simpel leven.

Wil je weten waar ik nu ronddwaal? Volg me via Instagram of stuur een mail naar info@wherewillshego.com.

social_04